Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord

 

Beschoeiing

Wanneer u op zoekt bent naar een beschoeiing dan heeft u de keuze uit diverse soorten beschoeiingen. Want ze bestaan er in meerdere materialen zoals bijvoorbeeld hout, kunststof of zelfs beton. Er wordt gebruikt gemaakt van een beschoeiing wanneer een tuin of stuk grond langs water gelegen is en dient als bescherming. Ook wordt het ingezet als versterking van oevers langs sloten, vijvers en kanalen. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van een kwalitatieve beschoeiing. Want kwaliteit is erg belangrijk wanneer u een beschoeiing gaat plaatsen.

Damwanden

De damwand is een vorm van beschoeiing. Het is een zeer sterke vorm van oeverbescherming en wordt veel toegepast. Ook damwanden zijn verkrijgbaar in diverse materialen als hout en staal. Wilt u een vakkundig geplaatste damwand? Wij helpen u graag!

Vlonders / steigers

Meer dan eens wanneer wij de opdracht voor een beschoeiing krijgen plaatsen wij er ook een steiger, vlonder of beiden bij. Met een vlonder of steiger kunt u tuin en water perfect combineren. maar het biedt ook nieuwe ruimte die anders onbenut zou blijven. 

Beschoeiing

img_divider

Voordelen van beschoeiing door Hugo de hovenier

Wij helpen uw graag met de versteviging van de kant van uw sloot of vijver. Een beschoeiing moet van een bepaalde kwaliteit zijn en die kwaliteit leveren wij. Naast beschoeiing plaatsen wij ook damwanden, vlonders en steigers.  

  Jarenlange ervaring met het leggen van verschillende soorten beschoeiing
  Wij kunnen meedenken over de vormgeving van uw beschoeiing, of zelf een volledig tuinontwerp aanleveren
  Gekwalificeerde hoveniers
  Onze hoveniers volgen jaarlijks verschillende trainingen
  Actief in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland en Heinenoord