Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord

Bestrating van uw tuin

Vrijwel iedere tuin heeft tuinbestrating. Bij sommige tuinen is slechts een klein deel van de tuin bestraat. Anderse woningen kennen een tuin waarin een grote, of zelfs (bijna) de gehele tuin is bestraat. U kunt bij Hugo de hovenier ook terecht voor de bestrating van uw tuin. Of het nou gaat om de bestrating van een tuinpaadje, oprit of terras, wij verzorgen uiterst net straatwerk. Ook de keuze van de stenen is enorm. Neem gerust contact op voor meer informatie.

tuinbestrating

Grondwerk voor een goede tuinbestrating

Het grondwerk is erg belangrijk voor het leggen van een goede tuinbestrating. Met grond die goed is voorbereid wordt voorkomen dat de bestrating gaat verzakken. Daarnaast is het bij het grondwerk al belangrijk dat er goed rekening wordt gehouden met het weglopen van (regen)water. Hier begaan veel doe-het-zelvers nog weleens fouten. Het grondwerk is essentieel voor een goed gelegde bestrating. Uiteraard voeren wij ook het grondwerk voor u uit wanneer wij uw tuin of oprit gaan bestraten. Wij hebben jarenlange ervaring met het voorbereiden van de grond op bestrating. Daarnaast beschikken wij over de juiste machines die ons helpen voor u het optimale resultaat te behalen.

Bestrating herstellen

Veel bestrating gaat in de loop der tijd verzakken. Dit proces gaat extra snel wanneer de ondergrond niet in orde is. U kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van uw huidige tuinbestrating. Zo wordt het weer een genot om op uw terras of oprit te lopen.

img_divider

Voordelen van bestrating door Hugo de hovenier

Het leggen van een goede bestrating is vakmanschap. Hugo de hovenier verstaat dit vak. Hieronder de voordelen op een rij wanneer u de bestrating van uw tuin aan ons toevertrouwt.

  Jarenlange ervaring met het aanleggen van terrassen, opritten en bestrating/ 
  Ook ervaren en gespecialiseerd in grondwerk
  Wij kunnen meedenken over vormgeving van uw bestrating, of zelf een volledig tuinontwerp aanleveren.
  Uitgebreid machinepark voor optimaal resultaat
  Gekwalificeerde hoveniers
  Actief in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland en Heinenoord