Een nieuwe tuin aan laten leggen, is iets dat voor u heel spannend kan zijn. U heeft zelf niet de mogelijkheden om de hele tuin opnieuw aan te leggen en daarom zoekt u een professional die de klus voor u klaart. Dat betekent dat u een belangrijk stuk van uw woongenot aan gaat laten pakken door een externe partij. Dat is misschien best even slikken. U wilt dat het goed gebeurt, maar waarschijnlijk heeft u geen idee wat u precies kunt verwachten van tuinaanleg door een professional. Daarom leggen we u graag uit hoe wij zoiets aanpakken.

Het ontwerp

Wellicht heeft u zelf al een mooi ontwerp voor uw droomtuin. Dit kunt u aan ons voorleggen. Wij bekijken het graag voor u en werken het natuurlijk uit zoals u wenst. Mochten wij tips hebben om het ontwerp nóg beter te maken, dan vertellen wij u dat. We bespreken uw wensen en kijken of het ontwerp daarbij past. Heeft u nog geen ontwerp, dan gaan we met u om tafel. We bespreken wat u belangrijk vindt aan een tuin en waar u geen waarde aan hecht. Natuurlijk kijken we naar het budget en dan gaan we aan de slag met een ontwerp. Daarmee komen we bij u terug en samen maken we er dan iets moois van waar u gelukkig van wordt.

1. Grondwerk

Als we eenmaal aan de slag kunnen met het fysieke werk, dan beginnen we natuurlijk met het grondwerk. Voor een gezonde tuin is het belangrijk dat het grondwerk in orde is. De aarde moet los zijn op plekken waar planten komen te groeien, het moet egaal zijn om uw strakke gazon ook echt strak te krijgen en op plekken waar bestrating komt te liggen, moeten we verzakkingen voorkomen. Het straatwerk nemen we natuurlijk ook voor onze rekening en de bloemen en planten zetten we voor u op de juiste plek. We houden rekening met kleuren en soorten beplanting van uw voorkeur. Zodat u zoveel mogelijk kunt genieten van alles wat groeit en bloeit.

2. Het gazon

Ook het gazon is een onderdeel dat u met een gerust hart aan ons over kunt laten. We zorgen dat de ondergrond egaal is en voorzien van de juist meststoffen. Ook houden we de grond precies los, maar toch stevig genoeg om er een mooi gazon op te laten groeien. Kiest u voor graszoden, dan heeft u gelijk een groene grasmat om over uit te kijken. Kiest u voor inzaaien, dan is het elke dag weer genieten van het groeiproces dat uw tuin helemaal afmaakt.

3. Beschutting

Veel mensen houden van zon in hun tuin, maar het moet ook mogelijk zijn om in de beschutting te kunnen zitten. Uit de wind wanneer het nog niet zo warm is en uit de zon wanneer het hoogzomer is. Bovendien wilt u wat privacy dus zorgen we met mooie schuttingen en natuurlijke afscheidingen voor een rustig plekje om van het buitenleven te genieten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u uw wensen eens met ons bespreken? Neemt u gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.