Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord

Hugo de Hovenier

Hugo de hovenier is uw betrouwbare partner als u op zoekt bent naar vakmensen voor uw tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en bestrating. Bij Hugo de hovenier staat de klant centraal en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt dan ook rekenen op jarenlange ervaring van onze VHG-gecertificeerde hoveniers. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud, tijdelijk of vast bij Hugo kunt u overal voor terecht

Bij Hugo de hovenier staat de klant centraal en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Gaat u verhuizen of is uw tuin nodig toe aan een make-over? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak voor een mooi ontwerp voor uw tuin. Met onze ervaring en passie voor tuinen gecombineerd met uw wensen en behoeften maken wij voor u een ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat u een tuin krijgt waaraan u jaren plezier beleeft met de hele familie.

Ook met uw eigen ontwerp of van uw eigen architect kunt u bij Hugo de hovenier terecht voor uw tuinaanleg of het nu om grote of kleine projecten gaat. Hugo is actief vanuit de Hoeksche Waard maar mocht u niet in de Hoeksche Waard wonen schroom dan niet om eens te bellen want onze hoveniers zijn overal in Nederland inzetbaar!

Naast privé tuinen verzorgen wij onze diensten ook voor bedrijfstuinen van enkele zakelijke klanten van A tot Z.

Naast privé tuinen verzorgen wij onze diensten ook voor bedrijfstuinen van enkele zakelijke klanten van a tot z. De voor en achter tuin is het visite kaartje van uw bedrijf en daarom zijn de hoveniers van Hugo gespecialiseerd in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van bedrijfstuinen. Zo kunnen u en uw medewerkers rustig doorwerken terwijl de tuin wordt bijgehouden door onze vakmensen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Belt u dan Hugo geheel vrijblijvend voor een afspraak op 06-51355472.

2013
Hugo
Meer dan 3 jaar geleden kwam Hugo als leerling hovenier binnen bij Batenburg de Hovenier om de kneepjes van het vak te leren van de ervaren hoveniers.
2016
Overname Batenburg de Hovenier
Vanaf april 2016 draagt Jan Batenburg zijn bedrijf over aan Hugo van den Berg inclusief de 3 vaste werknemers.
2016>
Hugo de Hovenier
Vanaf 1 april 2016 is Hugo de Hovenier een feit. Door het bij elkaar houden van het team kunt u blijven rekenen op kwaliteit en passie voor tuinaanleg, onderhoud en ontwerp.

De Hoveniers

Hugo

Hugo

Eigenaar

De in Heinenoord woonachtige Hugo is eigenaar en naamgever van het bedrijf. Tijdens zijn opleiding van hovenier was Hugo al werkzaam bij de voorloper van Hugo de Hovenier. Zijn passie voor alles wat met groen te maken heeft en gedrevenheid kenmerkt Hugo de Hovenier!

Bertus

Bertus

Senior Hovenier

De Numansdorper Bertus is de meest ervaren hovenier in het team van Hugo de Hovenier.

anoniem

Leen

Hovenier

Onze hovenier Leen uit Oud-Beijerland was al jaren verbonden aan Batenburg de Hovenier voordat Hugo het bedrijf overnam. Hiermee is Leen een vertrouwd gezicht voor onze klanten en kunt u rekenen op kwaliteit!

anoniem

Remy

Hovenier

Deze Heinenoorder is net als onze andere hoveniers een vertrouwd gezicht binnen ons team waardoor u ook bij Remy kunt rekenen op kwaliteit en een hoog werk ethos.