Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord
22 jul 2015
benevia bedrijfstuin 1

Bedrijfstuin BeneVia, Heinenoord

Bestaande bedrijfstuinen nemen wij als Hugo de Hovenier graag in onderhoud. In een persoonlijk gesprek bepalen we gezamenlijk hoe het aanzicht van uw bedrijfstuin, binnen het door u beschikbaar gestelde budget, zo optimaal mogelijk tot zijn recht komt. Waar nodig zullen wij u advies geven over het aanpassen van beplanting en bestrating. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw tuin weer het visitekaartje is rondom uw kantoorpand.

Nieuw ontwerp van uw bedrijfstuin 

Uw wilt een totaal nieuw ontwerp? Hugo de hovenier maakt een inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan maken wij een plan op maat.

03 jun 2015
ons werk

Bijl School Oud-Beijerland

Begin april zijn onze hoveniers gelijk gestart met het aanpakken van de tuin rondom de Bijl school te Oud-Beijerland, vanwege leegstand is er al een lange tijd niks aan de tuin gedaan. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het opknappen van de tuin. In samenspraak met de klant heeft Hugo het ontwerp en plan gemaakt voor dit project.

Project Bijl school

Bertus heeft de leiding over het project en wordt hierin geassisteerd door de andere hoveniers. De werkzaamheden die gedaan moeten worden zijn het plaatsen van een schutting, het aanleggen van een terras op het braakliggende gedeelte, het planten van een heg rondom het kunstgrasveld en al het overige tuinonderhoud. Zoals op de foto’s is te zien zijn Hugo en Bertus druk bezig op een regenachtige dag om vakkundig de donkerblauwe houten schutting te plaatsen. Het project zal begin mei zijn afgerond. De komende weken zal Bertus druk bezig zijn met het plaatsen van de heg en het aanleggen van het terras.