Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord

Tuinonderhoud

Een goed tuinonderhoud vergt veel tijd maar ook ervaring. Wanneer de tuin goed onderhouden wordt dan komt dit de tuin en de groei en bloei van de tuin absoluut ten goede. Veel mensen ontbreekt het aan tijd of zin om de tuin goed te onderhouden. Is dit bij u het geval? Dan kan Hugo de hovenier u goed van dienst zijn. 

Een mooie tuin vraagt dan ook om veel aandacht en kennis. Wij zorgen er altijd voor dat we een tuin die wij onderhouden goed kennen en precies weten wat nodig is. Of het nou gaat om onderhoud van gras, grasranden en borders of het snoeien van bomen of hagen. Het verwijderen van onkruid of het bemesten. Ga zo maar door. U kunt uw tuinonderhoud met een gerust hart uitbesteden aan Hugo de hovenier. Wij gaan voor het beste resultaat en een prachtige tuin.

Hugo de hovenier heeft meerdere oplossingen voor u wat betreft het onderhoud van uw tuin. Ook als u kennis nodig heeft van beplanting kunt u bij Hugo terecht. De werkzaamheden kunnen variëren van grasmaaien en snoeien tot het zomer klaar maken van uw tuin.

Soorten tuinonderhoud

Voor onze klanten werken wij in één van onderstaande onderhoudsvormen. Maar ook wanneer u andere wensen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

  • Jaarlijks onderhoud
  • Halfjaar onderhoud
  • Vakantieonderhoud
  • Seizoen onderhoud
  • Incidenteel onderhoud

Heeft u interesse om uw tuin door Hugo en zijn hoveniers te laten onderhouden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel dan direct met Hugo of stel uw vraag online. Wij zijn actief in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland en Heinenoord. 

 

grasmaaier tuinonderhoud

img_divider

Voordelen van deze dienst

  Bespaar vrije tijd en geniet langer van uw tuin!
  Uw tuin wordt onderhouden door gespecialiseerde hoveniers
  Kies zelf hoe vaak u onderhoud wilt voor uw tuin
  Uw tuin altijd netjes en verzorgd!
  Geen aanschaf van dure tuinmaterialen
  Actief in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland en Heinenoord

 

 

Heeft u interesse in deze dienst?