Uw Hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard, Oud Beijerland en Heinenoord

Tuinontwerp

Een prachtige tuin begint met een goed tuinontwerp. Daarvoor bent u bij Hugo de hovenier aan het juiste adres. Vele tuinen zijn al door Hugo de hovenier ontworpen én aangelegd. Wanneer wij een tuinontwerp maken gaan wij graag eerst het gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek kunnen we (samen) goed bepalen wat uw wensen precies zijn. Op basis van dit gesprek maken wij een ontwerp dat geheel aansluit op uw wensen.

Planning

Uit het tuinontwerp volgt ook een plan van aanpak met een betrouwbare planning. Met een goed tuinontwerp kan namelijk ook het plan voor de aanleg zorgvuldig gepland worden. Zo bent u volledig op de hoogte van de tijd die het aanleggen van uw tuin in beslag neemt. Onze ervaring is dat dit voor de klant, maar ook voor ons, erg prettig werkt. Wij merken dat mensen het fijn vinden om te weten wanneer hun tuin weer beschikbaar is. De deadline komt eigenlijk nooit in gevaar.

Jarenlange ervaring

De jarenlange ervaring die wij met het ontwerpen en aanleggen van tuinen hebben helpt ons bij het maken van uw tuinontwerp. Wanneer wij de mogelijkheden van uw tuin bespreken kunnen wij voorzien van ideeën. Maar wij kennen ook de valkuilen. We weten wat de invloed van de zon en andere weersomstandigheden zijn. Hoe moet u daar rekening mee houden met uw beplanting en bestrating? U krijgt niet alleen een tuinontwerp, er zit een volledig idee achter de aanleg van uw tuin. Wij zijn vooral actief in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland en Heinenoord maar natuurlijk ook in nabijgelegen gemeenten zoals Barendrecht, Rhoon en Heerjansdam.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw tuinontwerp per telefoon of e-mail. Wij zijn u graag van dienst!

Bel Hugo op 06-51355472 of stuur een mail naar info@hugodehovenier.nl

 

 

tuinontwerp

Waarom uw tuinontwerp door Hugo de hovenier laten verzorgen

Kiest u voor Hugo de Hovenier? Dan kiest u voor een kwalitatief ontwerp met een prachtig resultaat. U weet zeker dat u gaat genieten van uw tuin.

  Reeds vele tuinen ontworpen. 
  Niet alleen een prachtig ontwerp, ook een weloverwogen inrichting.
  Een tuin gebaseerd op uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat het echt úw tuin wordt.
  Wij kunnen ook de tuinaanleg voor u verzorgen.
  Actief in de omgeving Hoeksche Waard, Albrandswaard, Barendrecht en Zwijndrecht